Fikse Tett Do Med Zalo

Trenger du rørlegger? Vi dekker hele Norge!

tett do zalo

Den panikken som inntrer når doen blir tett er helt unik, og det er få ting som matcher frykten for at toalettvannet, bare sekunder unna, kan flomme over og dekke gulvet du står på. Heldigvis er sugekopper laget for å forhindre akkurat dette marerittet – men hva gjør du om du ikke har en sugekopp?

Hvis du står uten en sugekopp eller sitter med en propp som sugekoppen ikke makter å håndtere, så fortvil ikke: Dersom du har tilgang til Zalo, eller annen såpe og veldig varmt vann, kan du ha alt du trenger for å gi det et forsøk før du ringer etter en rørlegger!

Hvordan Fikse Tett do Med Zalo

Slik kan du bruke oppvaskmiddel for å løse opp et tett toalett.

Det du Trenger:

  • Kjele
  • Vann
  • Zalo eller annet oppvaskmiddel

Fremgangsmåte:

  1. Fyll en kjele med en liter vann og sett den på komfyren. Du vil ha det veldig varmt, men ikke helt kokende.
  2. Hell minst en halv kopp med Zalo i doskålen, la det sitte til vannet er klart på komfyren.
  3. Hell forsiktig literen med veldig varmt vann i toalettskålen og se hvordan Zaloen hjelper til med å løse opp proppen. Hvis du er bekymret for at det blir for mye vann i toalettskålen når du skal spyle, skru av vannventilen (som er bak toalettet nær gulvet).

Det høres kanskje vanskelig ut å tro, men det fungerer faktisk!

Du må kanskje vente opptil 15 minutter for at proppen skal løsne. Etter den tiden kan du spyle og se om det har løst seg. Hvis du ikke ser noen forandring etter det, må du sannsynligvis ringe en rørlegger.

Dette Er Grunnen til at Zalo Hjelper Mot en Tett Do

Det er faktisk ganske enkelt: På samme måte som en blanding av varmt vann og Zalo kan løse opp matrester som har satt seg fast på tallerkenene dine, kan denne kombinasjonen også bidra til å myke opp og bryte ned det som måtte være fast i toalettet og forårsaker en blokkering.

Del dette innlegget

Flere innlegg

Geir Roger Jensen